Om oss

Om oss

Bakgrund

Arlövs Kanin avelsförening bildades 1933. Det var bland andra en man vid namn Egon Pettersson som var med och startade föreningen. Ett av Föreningens syfte var att tillhandahålla en bra avelshane som köptes in för gemensamma pengar.

Sedan mitten av 1950- talet befinner sig föreningen på Spillepengs fritidsområde i Arlöv. Där har man haft sin hemvist sedan dess. På den tiden var hela Spillepengsområdet en stor soptipp. Men idag är det ett rekreationsområde där det pågår många olika aktiviteter.
Här på Spillepeng har vi vårt hjärta: Klubbhuset. Det är runt denna stuga vi har våra aktiviteter.

Vi är en mycket aktiv förening.

Årligen arrangeras ca 2 kaninutställningar på i föreningens regi.
Vi som medlemmar är stolta över den. Vi satsar mycket på att göra kaninhobbyn rolig. Vi har god sammanhållning och en positiv anda. Det märks också på medlemsantalet som hela tiden stiger. Vi är idag ca 90 medlemmar.

Medlemsavgifter

Här kan du hitta aktuella medlemsavgifter
Sveriges Kaninavelsföreingars riksförbund

Medlemskap i Arlövs Kaninavelsförening

Vi i Arlövs KAF kan erbjuda dig kurser. Allt ifrån kurser för nybörjare om kaninskötsel och kaninsjukdomar. En del kurser lämpar sig mer för vuxna, medan de flesta passar både seniorer och juniorer.

Sista söndagen i månaden är det foderförsäljning. Här kan man köpa det mesta som kaniner tycker om samt matskålar, stamtavleblock och anmälningssedlar.

Hos oss i Arlövs KAF kan man som medlem alltid få hjälp med det mesta som rör kaniner.